Massages en andere technieken

Relaxatiemassage:

Deze massage, op basis van de zweedse of klassieke methode, heeft vooral een ontspannend effect. De gebruikte massagetechnieken hebben tot doel de persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen, emotionele spanningen vrij te maken en het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen.
In ons center kunt u van deze massage genieten onder de warmte van een infrarood-lamp. Deze infraroodlamp heeft samen met de zalige warmte tevens een therapeutisch effect. De effecten van deze infrarood-lamp kunt u hier vinden.
Van deze massage kunt u ook met 2 personen samen genieten als een duo-massage. De meeste duo-massages worden gegeven aan koppels, 2 vriendinnen of moeder en dochter die samen wensen te genieten van een lekkere massage.

Hotstone massage:

Binnenkort beschikbaar ...

Kruidenstempelmassage :

Binnenkort beschikbaar ...

Transformational Breathing (TB) :

Is een dynamische en krachtige techniek van bewust gestuurde ademhaling, die je vitaliteit, gezondheid en algemeen welzijn aanzienlijk vergroot. Via een diepe, volledige en verbonden ademhaling bereik je een optimale zuurstofopname.
Op fysiek niveau vergroot TB je ademcapaciteit, het vermindert spanning, het zuivert je lichaam en het kan je bevrijden van fysieke klachten. Op mentaal niveau bevrijdt TB je van beperkende overtuigingen en emotionele blokkades. Je krijgt meer innerlijke rust en kan je je creativiteit vergroten. De kracht van TB ligt vooral in het feit dat het een techniek is die je altijd en overal kan toepassen in je leven. Hierdoor krijg je onmiddellijk het gewenste resultaat.
Een ademsessie:
Eerste keer: Uitleg techniek TB, gesprek, ademanalyse, volledige ademhalingssessie (2u)
Volgende ademsessies : Kort gesprek, ademanalyse, volledige ademhalingssessie (1,5u)

Juiste manier van ademen voor een leven vol energie
innerlijke rust

'Hoe' je ademt geeft weer hoe je in het leven staat.

meer energie
een gezond lichaam
een grote mentale openheid
'gezond' omgaan met emoties en spanningen
innerlijke rust en verbinding met jouw kern
liggen binnen jouw bereik.